Menu

Leveringsinformatie

Soms zijn niet alle producten die u besteld heeft op voorraad. Als wij in kunnen schatten dat de missende artikelen binnen enkele dagen leverbaar zijn, zullen wij de order even vasthouden totdat we alles in z’n geheel kunnen uitleveren. Laat een artikel wat langer op zich wachten, zullen wij uw bestelling in twee zendingen leveren, waarbij de verzendkosten voor de nalevering voor Algold dental zijn.

 

Verzendkosten:

Is uw bestelling lager dan €100,00 (exclusief btw), dan berekenen wij €9,00 voor verpakking en verzending.

Bestellingen van €100,00 of meer worden franko huis geleverd.

Voor leveringen buiten Nederland berekenen wij de internationale verzendtarieven.

 

Betaling:

Uw bestellingen kunt u via iDeal, PayPal of vooruitbetaling door overboeken op één van onderstaande rekeningen voldoen.

Vaste klanten die met enige regelmaat bij Algold dental bestellen kunnen opteren voor betaling achteraf (binnen 14 dagen na factuurdatum).
Incidentele bestellingen en bestellingen van nieuwe klanten die niet eerder bij Algold dental hebben gekocht worden verzocht hun bestelling via iDeal of PapyPal vooraf te voldoen.

NL61 ABNA 0465 4004 18
BIC: ABNANL2A
NL02 INGB 0007 5264 08
BIC: INGBNL2A

 

Indien u zich heeft vergist, of de aankoop voldoet niet aan uw verwachtingen, kunt u in de meeste gevallen het artikel, in de originele verpakking, retourneren. U ontvangt in dat geval van ons een creditfactuur. Sommige artikelen, zoals hardstaal- of diamantboortjes, kunnen niet terug genomen worden als ze uit de verpakking gehaald zijn. Wij stellen het op prijs als u, voordat u iets terugstuurt, even contact met ons opneemt.

Gebruikt u voor retouren altijd het Herroepingsformulier

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Leveringen en offertes geschieden conform onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden.