Voorkom besmetting met Algold dental desinfecterende handgel

MEDICOM ADVANCED VITALS NITRILE BLUE
november 12, 2019
VEILIG WERKEN 2.0
april 24, 2020
Show all

Voorkom besmetting met Algold dental desinfecterende handgel

Paniek is nooit een goede raadgever. Wat echter geen kwaad kan is opletten en goede hygiëne. Regelmatig goed handen wassen, zeker na toiletbezoek, en af en toe de Algold dental desinfecterende handgel gebruiken is wel het minste wat u kunt doen om uzelf en uw omgeving te beschermen.

Antibacteriële handgel wordt met name gebruikt door medische professionals en mensen die in de voedingsindustrie en horeca werken.
Een desinfecterende handgel biedt u extra zekerheid in deze toch wat onzekere tijden. Juist op dit moment bewijzen handdesinfectie middelen hun grote waarde in het voorkomen van besmettingen. Goede hygiëne, regelmatig handen wassen en af en toe de handen insmeren met handdesinfectiegel zorgen voor een behoorlijke mate van bescherming.
De belangrijkste eigenschap van de desinfecterende handgel van Algold dental is dat het snel en effectief desinfecteert. Daarnaast verzorgt het uw huid. dat komt door de toevoeging van glycerine. De handgel is daarmee desinfecteren en verzorgend.

De Algold dental handgel is bactericide, fungicide en virusinactiverend. Binnen enkele seconden doodt het 99,9% van de meest voorkomende bacteriën. Doordat het heel snel droogt is de kans op herbesmetting praktisch uitgesloten.

Laat u niet gek maken, maar bedenk wel dat voorkomen nog altijd beter is dan genezen. De Algold dental desinfecterende handgel helpt u daarbij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.