Voorkom besmetting, gebruik desinfecterende handgel

Algold dental Finest Instruments
oktober 17, 2019
Algold Spoelmand
Spoelmanden en instrumentencassettes voor industrie en zorg
september 23, 2020
Show all

Voorkom besmetting, gebruik desinfecterende handgel

Paniek is nooit een goede raadgever. Wat echter geen kwaad kan is opletten en goede hygiëne. Regelmatig goed handen wassen, zeker na toiletbezoek, en af en toe de desinfecterende handgel gebruiken is wel het minste wat u kunt doen om uzelf en uw omgeving te beschermen.

Antibacteriële handgel wordt met name gebruikt door medische professionals en mensen die in de voedingsindustrie en horeca werken.
Een desinfecterende handgel biedt u extra zekerheid in deze toch wat onzekere tijden. Juist op dit moment bewijzen handdesinfectie middelen hun grote waarde in het voorkomen van besmettingen. Goede hygiëne, regelmatig handen wassen en af en toe de handen insmeren met handdesinfectiegel zorgen voor een behoorlijke mate van bescherming.
De belangrijkste eigenschap van de desinfecterende handgel van Algold dental is dat het snel en effectief desinfecteert. Daarnaast verzorgt het uw huid. dat komt door de toevoeging van glycerine. De handgel is daarmee desinfecteren en verzorgend.

De desinfecterende handgel van Algold is bactericide, fungicide en virusinactiverend. Binnen enkele seconden doodt het 99,9% van de meest voorkomende bacteriën. Doordat het heel snel droogt is de kans op herbesmetting praktisch uitgesloten.

Laat u niet gek maken, maar bedenk wel dat voorkomen nog altijd beter is dan genezen. De Algold dental desinfecterende handgel helpt u daarbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

//]]>