Betaalbare draadmanden voor thermodesinfectoren

Algold dental Finest Instruments
oktober 17, 2019
MEDICOM ADVANCED VITALS NITRILE BLUE
november 12, 2019
Show all

Betaalbare draadmanden voor thermodesinfectoren

Afsluitbare draadmand, 23x15x5,4 cm, €92,50 ex btw

Lichte voorwerpen reinigen en desinfecteren in een thermodesinfector kan alleen als ze in deugdelijke, afsluitbare manden in de spoelkamer worden gelegd. Bij de meeste leveranciers lopen de kosten voor een set manden behoorlijk in de papieren. Niet bij Algold!
Bij Algold betaalt u beduidend minder voor dezelfde kwaliteit.

Met een beetje zoeken vindt u goedkope, goede kwaliteit draadmanden voor thermodesinfectoren, bij Algold dental. Afsluitbare draadmanden, open draadmanden en instrumentencassettes.
Dat draadmanden en instrumentencassettes voor gebruik in thermodesinfectoren helemaal niet duur hoeven te zijn laat Algold dental al jaren zien. Waar veel leveranciers voor het meest gebruikte formaat afsluitbare draadmand met droge ogen €260,00 of meer vragen, koopt u bij Algold dental eenzelfde draadmand al voor €92,50 (bedragen ex btw). Dat kunnen wij doen omdat wij rechtstreeks bij de producent inkopen.

De Algold draadmanden en instrumentencassettes worden, net als de duurdere merken, gemaakt van hoogwaardig rvs. Het assortiment draadmanden en instrumentencassettes, open of afsluitbaar, is geschikt voor onder andere mondzorgpraktijken, huisartsenpraktijken, laboratoria en ziekenhuizen.

Een bezoekje aan de algold webshop kan voor een behoorlijke besparing zorgen. Dus als u nieuwe, of extra draadmanden of instrumentencassettes voor uw praktijk of laboratorium zoekt, open of afsluitbaar, ga dan eens naar Algold dental.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *