Ergonomische Zadelkrukken

Biofilm
juni 10, 2022
Show all

Ergonomische Zadelkrukken

Ergonomische zadelkrukken bevorderen comfortabel en dynamisch zitten en zorgen voor goede ondersteuning van de rug.

Goed zitten en een goede zithouding is het halve werk. Als je een groot deel van de dag zittend werkt, is het van belang dat je comfortabel en dynamisch zit. Dit geldt in hoge mate voor mensen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg, zoals artsen, tandartsen, hun assistenten en mondhygiënisten. Zittend makkelijk om patiënten heen kunnen bewegen, draaien en rijden is voor deze beroepsgroepen van groot belang.

Een zadelkruk op soepel rijdende zwenkwielen biedt, zeker als deze voorzien is van een rugleuning en voetring, vele voordelen. Ten eerste zit je gewoon lekker. Daarnaast biedt de rugleuning verbeterde ondersteuning van de onderrug. De rugleuning helpt om een goede houding te behouden en vermindert de belasting op de rugspieren.

Een zadelkruk met rugleuning biedt extra stabiliteit. Dat is essentieel als je regelmatig moet draaien of bewegen tijdens het werken. Je glijdt niet zomaar van de kruk af.

Een goede rugleuning op je zadelkruk voegt comfort toe. Het zit nou eenmaal wat meer ontspannen.
Vooral bij langduriger zitten zal een rugleuning het comfort verhogen en vermoeidheid verminderen.

Met een rugleuning is de zadelkruk ook veelzijdiger te gebruiken. Uiteraard kun je met je rug tegen de rugleuning leunen, maar Je kunt de rugleuning ook naar voren kantelen en als steun gebruiken tijdens het voorover leunen. Een rugleuning geeft je meer flexibiliteit en aanpassingsvermogen in verschillende zitsituaties.

Voor extra comfort en zitstabiliteit kunnen de zadelkrukken voorzien worden van een voetring.
Onze ergonomische zadelkrukken zijn leverbaar in 3 zithoogtes en 7 aansprekende kleuren. Dus afhankelijk van je lichaamslengte en smaak, vind je bij Algold altijd de juiste kruk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

//]]>