MEDISCHE MONDKAPJES TYPE IIR

True Light Daglicht voor thuis en op kantoor.
oktober 6, 2020
Schone handen, noodzaak!
november 11, 2020
Show all

MEDISCHE MONDKAPJES TYPE IIR

Betrouwbare medische mondkapjes type IIR vinden kan heel lastig zijn. Zoek daarom een betrouwbare leverancier.

Het aanbod mondkapjes is redelijk groot. Het aanbod slechte mondkapjes is dat ook. Er is veel discussie over de effectiviteit van mondkapjes. Mondkapjes zijn ook niet dé oplossing. Afstand houden en regelmatig, intensief de handen wassen is en blijft het devies. Maar met een goed medisch mondkapje ben je nog beter beschermd én, ook niet onbelangrijk, loop je minder risico om en ander te besmetten.

De markt is een tijdlang overspoeld met zeer discutabele kwaliteit mondkapjes. Zelfs zorgprofessionals bleken ondeugdelijke mondkapjes gekregen te hebben. Onvoorstelbaar en levensgevaarlijk. Gewetenloze, handige jongens hebben met deze ondeugdelijke en vaak veel te dure mondkapjes vooral zichzelf verrijkt.
Nog steeds zijn er partijen actief die vóór de corona uitbraak waarschijnlijk nog nooit een mondkapje van dichtbij hebben gezien. Dit zijn ook de partijen die met droge ogen 20, 30 euro, of zelfs meer, voor een doosje met 50 mondkapjes vragen. En dan moet je nog afwachten wat je krijgt.

Algold levert al jaren mondkapjes en andere persoonlijke beschermingsmiddelen aan diverse medische professionals. Wij hebben helaas een tijdje ‘nee’ moeten verkopen. Wij waren niet overtuigd van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de aangeboden mondmaskers. Wij durfden ze niet in te kopen, achteraf terecht. Bovendien vonden wij de prijzen absurd hoog.
Er is nu weer voldoende aanbod. Inmiddels kunnen we, via onze vaste leverancier, voorlopig weer ruim voldoende goede, betrouwbare medische mondkapjes type IIR aanbieden. Mondkapjes die voldoen aan de eisen. En niet voor woekerprijzen. Bij Algold koopt u een doosje met 50 mondkapjes vanaf €11,25. Voorlopig nog zonder btw, want mondkapjes zijn tot 31-12-2020 vrijgesteld van btw.

Dus, als u betrouwbare, echt goede mondkapjes zoekt, neem dan eens een kijkje bij Algold.

ALGOLD DENTAL HELPT!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.