Schone handen, noodzaak!

MEDISCHE MONDKAPJES TYPE IIR
oktober 21, 2020
T/M 31-02-2021 GEEN BTW OP MEDISCHE MONDKAPJES
december 11, 2020
Show all

Schone handen, noodzaak!

Betrouwbare medische mondkapjes type IIR vinden kan heel lastig zijn. Zoek daarom een betrouwbare leverancier.

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden, zorg dat je handen schoon zijn. Met name via de handen kunnen virussen zich verspreiden. Hoe vaak zitten mensen niet met hun handen aan hun neus of mond; meestal ongemerkt. De afgelopen maanden is ons dan ook telkens weer ingeprent de handen schoon te houden. Alleen met een streng hygi├źneregiem kunnen virussen zoals het Covid-19 virus geremd worden. Afstand houden en regelmatig, intensief de handen wassen is en blijft het devies.

Alles begint met regelmatig de handen te wassen. Daarmee zorg je voor schone handen en worden ziekteverwekkers al voor een groot deel verwijderd. De kans dat ziekteverwekkers een kans krijgen wordt daardoor al een stuk kleiner. Door de handen te desinfecteren worden ziekteverwekkers gedood. Thuis is het desinfecteren van de handen niet echt nodig en zelfs af te raden. Te veel en te vaak handdesinfectie gebruiken is niet goed en kan zelfs ongezond zijn.

Naast het gebruik van een goed werkende handdesinfectie is het verstandig handvatten en deurgrepen regelmatig goed te reinigen en desinfecteren. Probeer daarnaast zo weinig als mogelijk met de handen aan het gezicht te komen

Samen krijgen we corona eronder


ALGOLD DENTAL HELPT!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.