Snelle en effectieve oppervlakkendesinfectie

T/M 31-02-2021 GEEN BTW OP MEDISCHE MONDKAPJES
december 11, 2020
Vingerbeschermer en bite-block in één!
mei 6, 2021
Show all

Snelle en effectieve oppervlakkendesinfectie

Met het Covid-19 virus dat overal op de loer ligt kan je niet voorzichtig genoeg zijn. Het desinfecteren van oppervlakken is belangrijker dan ooit tevoren. In mondzorgpraktijken, waar na iedere patiënt de volledige behandelkamer gedesinfecteerd moet worden, is efficiency noodzaak. Alles afnemen met alcoholdoekjes kost relatief veel tijd en is minder effeciënt.
De Claen ‘n Easy Desinfector Pro is de effectieve, tijdbesparende oplossing.

De Clean ‘n Easy Desinfector Pro is een heel handige automatische vernevelaar die het desinfectiemiddel mooi gelijkmatig vernevelt. Op alle mogelijke oppervlakken, zoals behandelstoelen en -tafels, deurgrepen en handvatten. De Desinfector Pro wordt gevuld met het Ctbg geregistreerde Clean ‘n Easy Desinfectiefoam. Dit desinfectiemiddel doodt virussen, bacteriën en schimmels binnen 1 minuut na opbrengen.
Het bijzondere is dat de Desinfector Pro het desinfectiemiddel gelijkmatig vernevelt op oppervlakken. Makkelijk, snel en effectief. Nadat het desinfectiemiddel is opgebracht hoeft het niet uitgewreven te worden. Opbrengen, 1 minuut wachten en klaar. Het desinfectiemiddel droogt streeploos op.

Clean ‘n Easy Desinfectiefoam, ook in 750 ml sprayflacons leverbaar, is CTBG geregistreerd (15579N) en toegelaten als desinfectiemiddel ter bestrijding van het Covid-19 virus. In de gezondheidszorg, medische praktijken en ruimten waar mensen verblijven. Daarnaast is het geschikt voor gebruik in de voedselbranche en voor ruimten waar dieren verblijven of vervoerd worden.

Aanbieding:
Bij elke Desinfector Pro wordt standaard 4 x 5 ltr Clean ‘n Easy desinfectiemiddel meegeleverd.

ALGOLD DENTAL HELPT!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.