Spoel en Fris Liquid

LazyBur voor composietrestauraties
oktober 15, 2019
Algold dental Finest Instruments
oktober 17, 2019
Show all

Spoel en Fris Liquid

Het meest effectieve, milieuvriendelijke spoelmiddel voor speekselafzuigsystemen in mondzorgpraktijken

Biofilm
Bacteriën nestelen zich bij voorkeur in krasjes, kleine openingen en holle buizen. In een razendsnel tempo vormen bacteriën een slijmerig laagje, de biofilm. In deze vrijwel ondoordringbare slijmlaag zijn bacteriën nagenoeg onkwetsbaar. Biofilm is één van de grootste vijanden in een medische omgeving; daar wil je vanaf.      

Biociden
Desinfectiemiddelen met ammoniumverbindingen, zogenaamde biociden, krijgen nooit de volledige biofilm uit afvoerleidingen. De achtergebleven bacteriën vormen in no-time een nieuwe biofilm. De belangrijkste werking van biociden het doden van bacteriën. Daardoor bestaat kans op resistentie.

Spoel en Fris Liquid
Opgelost in water weekt Spoel en Fris de biofilm los van het oppervlak waaraan het zich heeft gehecht. De volledige biofilm wordt mét de bacteriën weggespoeld. Spoel en Fris valt bacteriën niet rechtstreeks aan. Er bestaat daarom geen kans op resistentie. Met Spoel en Fris Liquid voor speekselafzuigsystemen blijft het afvoersysteem vrij van biofilm. Spoel en Fris is effectief, schuimt niet, is veilig voor leidingen, keringen en pompen én is milieuvriendelijk.

Unieke werking
De werking van Spoel en Fris Liquid voor speekselafzuigsystemen is gebaseerd op de positieve en negatieve lading van materie. Biofilm is positief geladen en hecht heel sterk aan de negatief geladen oppervlakken van afvoerbuizen. De negatief geladen, natuurlijke zouten in Spoel en Fris Liquid kruipen tussen de biofilm en het oppervlak van de afvoerbuizen. De biofilm wordt hierdoor afgestoten van de wanden van de afvoerbuizen en spoelt weg met de waterstroom. Uniek, effectief, veilig en milieuvriendelijk.

Exclusief
Spoel en Fris Liquid wordt exclusief geproduceerd voor Algold dental.

Naar de webshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.