Spoelmanden en instrumentencassettes voor industrie en zorg

Voorkom besmetting, gebruik desinfecterende handgel
maart 11, 2020
Vingerbeschermer en bite-block in één!
mei 6, 2021
Show all

Spoelmanden en instrumentencassettes voor industrie en zorg

Algold Spoelmand

Spoelmand #M

De spoelmanden die u gebruikt zijn aan vervanging toe? Dan moet u echt even kijken naar het aanbod van Algold. Waar de meeste aanbieders u met droge ogen de hoofdprijs laten betalen, biedt Algold spoelmanden en instrumentencassettes tegen de laagste prijzen.
Met haar assortiment spoelmanden en instrumentencassettes bewijst Algold dat goede spoel-/draadmanden helemaal niet zo duur hoeven te zijn. Algold laat zien dat goede rvs spoelmanden en instrumentencassettes tot vele tientallen euro’s goedkoper kunnen. Scherpe prijzen, zonder in te boeten op kwaliteit en levensduur.

Algold rvs instrumentencassette voor uw thermodesinfector of autoclaaf.
Geschikt voor 5 instrumenten

De Algold instrumentencassettes zijn geschikt voor gebruik in spoelautomaten en thermodesinfectoren en in autoclaven (tot 135 °C). Maar ook naast de behandelstoel misstaat deze cassette niet. Handig, hygiënisch en veilig. Naast een cassette geschikt voor 5 instrumenten heeft Algold ook een cassette waarin 10 instrumenten passen. Hittebestendige rubber houders zorgen ervoor dat uw instrumenten niet beschadigen.

Algold afsluitbare spoelmand maat L

Als u kleine, lichte voorwerpen in uw thermodesinfector reinigt, is een goed afsluitbare spoelmand onmisbaar. Wat u te allen tijde wilt voorkomen is dat kleine voorwerpen door de spoelkamer geslingerd worden. De meest gangbare spoelmand, maat L, is bij Algold al snel €100,00 goedkoper dan bij de concurrentie. Voor heel kleine voorwerpen heeft Algold spoelmanden in de maten S en M. Ook deze manden zijn .gemaakt van hoogwaardig rvs.

Algold rvs open draadmanden

Open draadmanden zijn heel breed inzetbaar. Niet alleen in mondzorgpraktijken, ook in de industrie vinden deze manden gretig aftrek. Manden voor de industrie zijn, in tegenstelling tot manden voor de zorg, in de regel veel minder verfijnd afgewerkt. Open draadmanden zijn geschikt om wat zwaardere, grotere voorwerpen in uw spoelautomaat of thermodesinfector te reinigen en desinfecteren. Open draadmanden zijn leverbaar in 2 standaardmaten.
Bij grotere afnamen kunnen tailor made afmetingen gemaakt worden.

Algold kan deze producten voor zulke lage prijzen aanbieden, omdat tussen de fabrikant en Algold geen extra schijven zitten. Onze kleine organisatie zorgt ook voor lagere kosten.

Algold dental helpt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

//]]>