Spoelmanden en instrumentencassettes voor industrie en zorg

ALGOLD GEZICHTSSCHERM
augustus 5, 2020
True Light Daglicht voor thuis en op kantoor.
oktober 6, 2020
Show all

Spoelmanden en instrumentencassettes voor industrie en zorg

Algold Spoelmand

Spoelmand #M

U bent op zoek bent naar een nieuwe spoelmand of instrumentencassette. Al snel komt u tot de conclusie dat u niet bijster veel keuze heeft. Voor Spoelmanden en instrumentencassettes voor industrie en zorg laten de meeste aanbieders u met droge ogen de hoofdprijs betalen.
Dat dit anders kan bewijst Algold het haar assortiment spoelmanden en instrumentencassettes. Algold laat zien dat goede rvs spoelmanden en instrumentencassettes tot vele tientallen euro’s goedkoper kunnen. Scherpe prijzen, zonder in te boeten op kwaliteit en levensduur.

Algold rvs instrumentencassette voor uw thermodesinfector of autoclaaf.
Geschikt voor 5 instrumenten

De Algold instrumentencassettes zijn geschikt voor gebruik in spoelautomaten en thermodesinfectoren en in autoclaven (tot 135 °C). Maar ook naast de behandelstoel misstaat deze cassette niet. Handig, hygiënisch en veilig. Naast een cassette geschikt voor 5 instrumenten heeft Algold ook een cassette waarin 10 instrumenten passen. Hittebestendige rubber houders zorgen ervoor dat uw instrumenten niet beschadigen.

Algold afsluitbare spoelmand maat L

Als u kleine, lichte voorwerpen in uw thermodesinfector reinigt, is een goed afsluitbare spoelmand onmisbaar. Wat u te allen tijde wilt voorkomen is dat kleine voorwerpen door de spoelkamer geslingerd worden. De meest gangbare spoelmand, maat L, is bij Algold al snel ruim €100,00 goedkoper dan bij de concurrentie. Voor heel kleine voorwerpen heeft Algold spoelmanden in de maten S en M. Uiteraard zijn ook deze manden gemaakt van hoogwaardig rvs.

Algold rvs open draadmanden

Open draadmanden zijn heel breed inzetbaar. Niet alleen in mondzorgpraktijken, ook in de industrie vinden deze manden gretig aftrek. Manden voor de industrie zijn, in tegenstelling tot manden voor de zorg, in de regel veel minder verfijnd afgewerkt. Open draadmanden zijn geschikt om wat zwaardere, grotere voorwerpen in uw spoelautomaat of thermodesinfector te reinigen en desinfecteren. Open draadmanden zijn leverbaar in 2 standaardmaten.
Bij grotere afnamen kunnen tailor made afmetingen gemaakt worden.

Algold dental helpt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.