True Light Daglicht voor thuis en op kantoor.

Algold Spoelmand
Spoelmanden en instrumentencassettes voor industrie en zorg
september 23, 2020
MEDISCHE MONDKAPJES TYPE IIR
oktober 21, 2020
Show all

True Light Daglicht voor thuis en op kantoor.

Door COVID-19 werken we weer meer thuis. De kans is zelfs groot dat een aantal dagen per week thuiswerken een blijvend fenomeen is. Helemaal niet zo gek natuurlijk. Enkele dagen per week thuiswerken, als dat kan, heeft zo zijn voordelen. Bijvoorbeeld minder filedruk en dus minder tijdverlies. Tijd die in de thuiswerksituatie effectief ingezet kan worden.

Om thuis goed, plezierig en effectief te kunnen werken moet je wel over een goede werkplek beschikken. Een goede bureaustoel is belangrijk, zeker, maar wat vaak over het hoofd gezien wordt is de verlichting. De verlichting thuis is in heel veel gevallen eigenlijk niet geschikt om onder te werken.
Zo’n 70 tot 80% van onze dagelijkse energie verbruiken we met kijken. Onze ogen moeten zich constant aanpassen aan de wisselende lichtomstandigheden. Dat gaat onbewust. Bij slecht licht verspillen we heel veel energie. Het gevolg is rode vermoeide ogen en niet zelden hoofdpijn aan het einde van de dag. Dat is allemaal heel eenvoudig te voorkomen door te werken onder goede verlichting.

Werken onder True Light daglicht lampen is als werken onder natuurlijk daglicht. Geen enkele lamp benadert natuurlijk daglicht zo dicht als True Light. Met een CRI van 98% merk je geen verschil. De voordelen van werken onder True Light daglicht zijn legio:

+ Je ziet details beter
+ Je ziet kleuren zoals ze echt zijn
+ Je raakt veel minder snel vermoeid
+ Het lichaam maakt net als buiten vitamine D aan
+ Je voelt je fitter en blijft langer actief
+ Het verhoogt het algehele welbevinden

In opdracht van Movir heeft TNO onafhankelijk onderzoek gedaan naar verlichting op de werkplek. Het door Naturalite ontwikkelde Techlite armatuur, voorzien van True light lichtbronnen, was onderdeel van dit onderzoek.
True voldoet aan de aanbevelingen van TNO-“zicht op licht” voor goed werklicht. Ook voldoet True Light licht aan de ARBO normen. Deze en andere onderzoeken zijn te vinden op: https://www.naturalite.nl/referenties/onderzoek

True Light verlichting wordt al jaren toegepast in onder andere mondzorgpraktijken, tandtechnische laboratoria en klinieken voor lichttherapie. Maar ook veehouders merken dat hun vee zich veel beter voelt als het onder True Light daglicht staat. Dat is niet vreemd, want mens en dier voelen zicht het best onder daglicht. Dat is wat True light biedt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.