Nieuwe webshop Algold

  Show all

  Nieuwe webshop Algold

  Smile Whitening Brushes

  Na weken plannen en vormgeven is deze week de nieuwe webshop van Algold dental online gegaan.

  De nieuwe webshop van Algold dental is vooral overzichtelijker. Categorieën en producten zijn makkelijk te vinden en variaties in producten zijn overzichtelijker gerangschikt. Moest u voorheen voor elke productvariant naar een nieuwe pagina, nu kunt u simpel aangeven welk type, welke kleur en/of welke verpakkingsvorm u wilt bestellen. Bovendien is het assortiment ook nog eens flink uitgebreid. Met name het assortiment voor mondzorgpraktijken is veel groter geworden. De komende tijd zullen gestaag meer producten aan de site worden toegevoegd.

  Het is de missie van Algold dental om uw werk met onze producten aangenamer en makkelijke te maken. Goede producten leveren tegen de scherpst mogelijk prijzen. Meestal zijn dat A-merken, maar soms kunt u met een goed, en goedkoper, alternatief hetzelfde resultaat bereiken.

  Trots zijn we op het in eigen beheer ontwikkelde Spoel en Fris Liquid. Spoel en Fris Liquid is een milieuvriendelijke vloeistof voor het spoelen en reinigen van uw speeksel afzuigsysteem. Deze unieke vloeistof zorgt ervoor dat de biofilm die zich altijd in de afvoerslangen vormt verdwijnt. Niet, zoals de conventionele vloeistoffen met biociden, door de bacteriën te doden, maar door de volledige biofilm mét daarin de bacteriën weg te laten spoelen. Effectiever, zonder kans op resistentie. Kijk snel bij Spoel en Fris Liquid!

  Hartelijk welkom in onze nieuwe webshop!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *